Тркалезна маса на тема: Култура на интегритет- пат до успехот во борба против корупцијата, одржана на 17.03.2022

Map Unavailable

Date/Time
Date(s) - 17/03/2022
12:00 pm - 2:00 pm

Categories


Тркалезна маса на тема: Култура на интегритет- пат до успехот во борба против корупцијата, одржана на 17.03.2022

АГЕНДА (мкд)

Agenda (eng)