Промовирање на транспарентност и одговорност во јавната администрација

Map Unavailable

Date/Time
Date(s) - 16/05/2022 - 19/05/2022
12:00 am

Categories


Во рамки на проектот „Промовирање на транспарентност и одговорност во јавната администрација“ финансиран од ЕУ, се одржаа неколку работилници  во месец мај, во Велес, Струмица, Прилеп, Тетово и Скопје со цел запознавање на граѓаните со правото на пристап до информации од јавен карактер, преку појаснување на значењето на пристапот до информации од јавен карактер, на постапката за поднесување на барање за пристап до информаци согласно Законот за слободен пристап до информации од јавен карактер.

Agenda 16.05.2022 Prilep

Agenda 30.05.2022 Tetovo

Agenda 30.05.2022 Skopje

Agenda 12.05.2022 Veles

Agenda 13.05.2022 Strumica