Одржани работилници за спроведување на политика на интегритет во период од 16 – 19.05.2022, во рамки на проектот Промовирање на транспарентност и одговорност во јавната администрација, финансиран од ЕУ.

Map Unavailable

Date/Time
Date(s) - 16/05/2022 - 19/05/2022
12:00 am

Categories


Одржани работилници за спроведување на политика на интегритет во период од 16 – 19.05.2022, во рамки на проектот Промовирање на транспарентност и одговорност во јавната администрација, финансиран од ЕУ.

Агенда To T 16-19.05.2022 мк

Agenda ToT 16-19.05.2022