Обука за развој на капацитети на вработените од ДКСК одржана на 13-15 септември 2021 во Охрид.

Map Unavailable

Date/Time
Date(s) - 13/09/2021 - 15/09/2021
All Day

Categories


Обука за развој на капацитети на вработените од ДКСК одржана  на 13-15 септември 2021 во Охрид.

Агенда